Oglaševanje spletnih strani in trgovin2019-07-09T12:06:48+02:00

Oglaševanje spletnih strani in trgovin!

Kje oglašujemo? Tam kjer vemo, da bomo prodali!

Imate spletno trgovino ali ponujate storitev? Bi radi povečali prodajo in imeli kreativne oglase, ki privabijo veliko novih strank? Oglašujemo samo na omrežjih, ki so primerni za vaš produkt ali storitev in kjer se bodo prodajali!Ponujamo štiri načine oglaševanja: SEO optimizacija, Adwords, FB in IG oglaševanje, ter remarketing. Več si pa lahko preberete spodaj.

Pogovorimo se o načrtu oglaševanja…

Kaj pravijo naše stranke?

Ekipa Mojega podjetnika se s svojim vestnim delom, inovativnimi predlogi in aktivnim pristopom vedno znova dokazuje na področju spletnega nastopa podjetja, zato se pri novih projektih vedno poslužujemo njihovih uslug.

Borut Borštnik, Zavod mladi podjetnik

Vsake toliko časa spoznaš ljudi, za katere preprosto veš, da so pred njimi resnično velike in izjemne stvari. S tema fantoma je vedno užitek delati. Še večji užitek pa je potem videti rezultate njunega dela, ki vedno presegajo pričakovanja.

Žiga Žigon, PrintBox

Ekipa kot se šika. Presenetila ter izpolnila vsa naša pričakovanja, zato verjamem  v uspešno nadaljne sodelovanje. Popoln paket mlade inovativne kreativnosti.

Dalibor Matijević, zaokrozi.si

Jure in Domen kljub rosnim letom izkazujeta zanesljivost in profesionalnost ter v svoje projekte oblikujeta z mladostno in vitalno filozofijo.

Egon Ravbar, Zavod mladi podjetnik

Kontaktirajte nas in začnimo skupaj!...nova zgodba za vaš uspeh!

Oglaševanje spletnih strani in trgovin
5 (100%) 1 vote[s]
Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih Sprejmem