Izdelava spletnih strani, trgovin in vse ostalo za vaš spletni nastop!

Oglaševanje spletnih trgovin

OGLAŠEVANJE SPLETNIH TRGOVIN

KJE OGLAŠUJEMO? TAM KJER VEMO, DA BOMO PRODALI!

Imate spletno trgovino ali prodajate storitev? Bi radi povečali prodajo in imeli kreativne oglase mlade ekipe? Oglašujemo samo na omrežjih, ki so primerni za vaš produkt in kjer se bo prodajalo! “Ena mala skrivnost: FB in INSTA sta top :)!”

FACEBOOK

Najraje imamo FB oglase!

Oglašujemo na FACEBOOKU. FACEBOOK je za oglase super, ker ima ponavadi najnižji strošek nakupa in je primeren za vse izdelke ter storitve saj so na facebooku danes prav vsi. Dedi, Babi? Tudi onadva sta na facebooku.

INSTAGRAM

Instagram je super za vaš brand!

INSTAGRAM je super za gradnjo vaše blagovne znamke! Včasih so rekli, da če te ni na FACEBOOKU, ne obstajaš. Popravek: Če nisi kot spletna trgovina na FACEBOOKU in INSTAGRAMU, ne obstajaš.

GOOGLE ADWORDS

Google oglaševanje je super za storitve!

Pri nas velja, da je google oglaševanje enkratno za storitve in ne tako enkratno za spletne trgovine. Pri spletnih trgovinah priporočamo, da se na googlu aktivira samo retargeting oglaševanje. Kaj je retargeting? Oglasite se na kavi 😀

CENA?

Cena je odvisna od zahtev, ampak obljubimo, da imamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno! Kot vaša najljubša trgovina 🙂

ekipa@mojpodjetnik.si

Klik…Klik

040 292 493

Rrring…Rrring

Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana

Potrkajte nam na vrata

ekipa@mojpodjetnik.si

KLIK…KLIK

040 292 493

RING…RING

Stegne 21c
1000 Ljubljana

TOK…TOK

Menta d.o.o. 2017 - Vse pravice pridržane - Varovanje osebnih podatkov in piškotki